Laura Mercier Makeup Case

10 comments

Check out this LIMITED EDITION Laura Mercier Makeup Case!
Available at all Laura Mercier counters!


Check out our LIMITED EDITION makeup case @ all LM counters! Come down to our roadshows and try out the latest winter collection-Art Deco Muse! See you there!



The Gardens - Centre Court, Ground Floor Tel:0322874760
Bangsar Village I - Tel:0322875649



SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

10 comments

  1. laura mercier products are so expensive. The foundation is even more expensive than Dior's and Lancome's. i've never tried anything from this brand.

    ReplyDelete
    Replies
    1. true..but i would love to try their foundation n concealer... hehe...

      Delete
  2. the make-up case looks amazing!! Thanks for sharing :)

    http://letskisstomakeup.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Woww....bestnya...kalau la dpt satu kan...but come again...they re too expensive....huhu...T___T

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan... sab pn suke jugak...kalau dah ada gaji, mmg nk sgt pakai brg laura mercier! <3

      Delete
  4. Salam..
    Saya ada membekalkan kain jubah berbatu untuk dibuat jubah atau baju kurung..

    Harga dibawah harga pasaran dan pembelian pada 10 pasang keatas akan mendapat harga yang istimewa..

    Sesuai untuk surirumah atau sesiapa yang ingin memulakan bisnes online..

    layari
    http://www.facebook.com/QistCollections
    atau
    http://qistcollections.blogspot.com/
    untuk updated kain2 terbaru dari kami..

    hubungi :
    Irzan:012-2724949
    Naza:012-9752114

    email:zanth_nz@yahoo.com
    :nzath_babe@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  5. Sab...i da keja pun rsa mcm nk mati ja kalau nk kena spend duet ktblaura mercier sbyk ni.hhehe...dasar kedekut

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...xpela..kadang2 kene belanja ntuk diri sendiri...

      Delete

Thank you for taking your time to leave what your thoughts! Will respond as soon as possible!

CUSTOM BLOGGER TEMPLATES BY pipdig