Bantal macam hotel 5 bintang - Quilted Das Abdul

Leave a Comment

Salam & hello everyone! Hah! Pernah tak bila korang pergi hotel, lepas tu cakap "Eee best nya kalau bantal ni sama macam bantal hotel ni!" . Banyak bantal claim bantal mereka sama macam hotel tapi trust me, as a housewife, Sab dah beli macam2 jenis bantal, semua tak sama macam hotel sampai la sab try Das Abdul punya bantal.


As you know, produk rangkaian Das Abdul ni mmg terkenal dengan bantalnya, bukan bantal sahaja, ada macam-macam jugak bedding items. Tapi harini sab nk tunjuk salah satu produk bantal Das Abdul sebab memang best sangat bantal dia.


Edisi bantal yang sab dapat ni edition Quilted Pillow. Bantal ni  adalah 2 in 1 pillow sebab diperbaut dengan 2 permukaan Microfiber shell side (sesuai untuk mereka yang sukakan bantal yang rendah) dan Microfiber quilted shell side (untuk mereka yang sukakan bantal yang sederhana tinggi). Paling menarik bantal ni anti bau kepam dan juga mempunyai anti bacteria barrier. Ia mempunyai teknologi fabrik yang boleh serap lembapan dan cepat kering. So korang kalau ada masalah asyik berpeluh semasa tidur, bantal ni sangat sesuai untuk korang.


Bantal Das Abdul Quilted series ni mempunyai isian microfiber, mmg empuk sangat tapi tak lembik/tengelam bila baring. Bila susun atas katil pun nampak kemas je. Bantal ni juga membantu menyesuaikan mengikut keadaan suhu persekitaran. 

Nampak tak kotaknya? Cantikan! Bantal Das Abdul ni didatangi drngan kotak yang exclusive, hah boleh la hadiakan pada mak or kawan yang baru berkahwin ke. Sesuai sangat! Idea hadiah menarik untuk pengantin baru atau hadiah untuk hari jadi ibu!


Terdapat beberapa jenis bantal lagi yang korang boleh check out. Sebab kita mempunyai keselesaan dan bentuk kepala lain-lain kan, so mestila ada beberapa lagi jenis bantal yang boleh menjadi bantal paling sempurna untuk korg! 


Korang kalau nak beli boleh terus tekan link dibawah ni ya!


Korang pun boleh jana pendapatan denagn Das Abdul. Pendaftaran percuma sahaja!

Maklumat lanjut di : 

#dasabdulglobal #bantaldag #bantaldasabdul #bantalqueenDAG
#MudahnyaBerniagaBersamaDAG
SHARE:
Previous PostOlder Post Home

0 comments:

Post a Comment

CUSTOM BLOGGER TEMPLATES BY pipdig