Cosmoderm Tea Tree Range

14 comments

As-salamu alaykum and hello everyone ♡. I always receive emails and Facebook message asking me about what kind of skincare they need to choose for acne prone skin. Well that is easy! Try look for a skincare that has Tea Tree Oil benefits. Why? Tea Tree Oil has an anti bacterial properties which helps to eliminate pimples. Pimples are mostly cause by bacteria and over production of oils. So here I am going to show you 3 range of products from Cosmoderm in their Tea Tree Oil series. For your face as well as your body!


Tea Tree Oil Lotion Talc 125ml | RM15.90
This is a lotion that said to leave your skin smooth just like applying powder. This lotion is recommended to be use for your body, under arm, rash or any skin problem around your body. It is also safe to be use for kids. It provide relief for nappy rashes. The consistency of this lotion is just like any lotion. It is easy to be spread around the body too. Leaving your skin with a fresh tea tree scent. I love to apply this at the back of my body where I have back acne problem. This helps to give me comfort as well as giving a treatment for my back acne problem.

Tea Tree Oil Magic Lotion 125ml | RM18.90
This lotion is also good for body acne problem. This serve the same purpose as the Tea Tree Oil Lotion but just a lil extra of goodness! This is more hydrating and I recommend this to people who have dry skin. It also helps to reduce and soothe body acne, rash, fungal and bacterial infection and even sunburn. Can also be use as a deodorant. It is enriched with Aloe Vera, Vitamin B5 and Vitamin E. Its a multi-function product!

Tea Tree Oil Facial Clenser 125ml | RM15.90
This is a face cleanser. It provides gentle deep cleansing for the skin to remove oil and helps to unclog pores. It is suitable for you who have acne prone skin problem. Use this after removing your makeup during your skincare routine. This helps to clear all impurities as well as hydrate your skin. I love the tea tree oil scent it leaves my skin and how it easily foams up.




Giveaway time! Easy entry and a total of 5 winners will be receiving these goodies above. All you need to do are :

[ Comment down below with these details ]
Name :
Email :
Answer this question : Is it safe to use the Tea Tree Oil Lotion Talc on children? Yes/No
Instagram Username :

[ Follow Cosmoderm Instagram : http://instagram.com/cosmoderm ]

[ Rules ]
Open to anyone who live in Malaysia
Giveaway starts from 20 April 2014 - 27 Aril 2014
You will be contacted via email if you are the winner
Must follow Cosmoderm and answer the question correctly
Winners will be choose using random name generator

Do enter this giveaway! ^_^ More info go to :
SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

14 comments

  1. Name: Rabiatul Adawiyah Jamil
    Email: rabiatuljamil@gmail.com
    Answer: Yes
    Instagram username: @eulbyru

    ReplyDelete
  2. Name : Hazirah Rashid
    Email : azieazralicious@gmail.com
    Answer : Yes
    Instagram Username : hazirah_rashid

    ReplyDelete
  3. Name : Funmi Afolabi
    Email : tescgirl@gmail.com
    Answer to question : No, it's not safe
    Instagram Username : eefstings

    :D Hope I'm one of the winners

    ReplyDelete
  4. I wanna join but I don't have instragram xD

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Name : Qaisara Afiqah binti Romali
    Email : qaisaraafiqah@ymail.com
    Is it safe to use the Tea Tree Oil Lotion Talc on children? : Yes
    Instagram Username : qaisaraafiqah

    ReplyDelete
  7. Name : Sally Yatiey
    Email : sally2494@gmail.com
    Answer : Yes.
    Instagram Username : Sally Yatiey

    ReplyDelete
  8. Name : Asyik Izas
    Email : asikinwan@yahoo.com
    Answer this question : Is it safe to use the Tea Tree Oil Lotion Talc on children? Yes
    Instagram Username : Asyik Izas

    Done follow and answer the question.. :)

    ReplyDelete
  9. Name : Nur Amanina Ab Rahman
    Email : ninaark27@gmail.com
    Answer this question : Is it safe to use the Tea Tree Oil Lotion Talc on children? YES
    Instagram Username : ninaark

    ReplyDelete
  10. Name : Nur Dayana binti Zawawi
    Email : nurdayanazawawi@gmail.com
    Answer : Yes
    Instagram username : nurdayanazawawi

    ReplyDelete
  11. Name : Noorashikin Binti Rahman
    Email : lovenora85@gmail.com
    Instagram Username : love_nora_shikin

    Question : Is it safe to use the Tea Tree Oil Lotion Talc on children?
    Answer : Yes

    ReplyDelete
  12. Name : Nurafiqah binti Badery
    Email : nnazeha@gmail.com
    Question : Is it safe to use the Tea Tree Oil Lotion Talc on children?
    Answer: YES.
    Instagram Username : @nazeha

    ReplyDelete
  13. Name : Ili Nadirah Bt Md Shah
    Email : ilinadirah27@gmail.com
    Instagram Username : ilinadirah

    Question: Is it safe to use the Tea Tree Oil Lotion Talc on children?
    Answer : YES

    ReplyDelete
  14. Salam Sab. Mya nak cuba lah hehe :DD

    Name : Mya Akmal
    Email : mai8884@yahoo.com
    Question : Is it safe to use the Tea Tree Oil Lotion Talc on children?
    Answer: YES!
    Instagram Username : myaakmal

    ReplyDelete

Thank you for taking your time to leave what your thoughts! Will respond as soon as possible!

CUSTOM BLOGGER TEMPLATES BY pipdig